Domžalec - osrednji informativni portal v občini Domžale


Dobre novice  |  04. feb 2013

4. Dan za spremembe bo 5. aprila 2013

4. Dan za spremembe bo 5. aprila 2013

Dan za spremembe, ki ga bo Slovenska filantropija v letu 2013 organizirala četrtič, bo potekal v petek, 5. aprila. Na dnevu za spremembe lahko sodelujete tudi vi. Če ste član društva, zavoda ali aktiven prostovoljec, lahko organizirate aktivnost, povabite sokrajane in druga društva.

Dan za spremembe je  namreč priložnost, da zberete prijatelje, družinske člane, sosede, znance in druge prostovoljce za aktivnost v vaši skupnosti, ki bo vanjo prinesla pozitivne spremembe. S tem boste širili tudi solidarnost.

Izmenjava predmetov, ki jih nujno potrebujemo za kvalitetno življenje

Tema četrtega Dneva za spremembe je izmenjava predmetov, ki jih nujno potrebujemo za kvalitetno življenje: kuhinjski pripomočki, gospodinjski aparati, pripomočki za prostočasne aktivnosti (kolo, rolerji, lopar za tenis … ) in drugi uporabni predmeti (oprema za otroke, mobitel …). Prav tako pozivajo k izmenjavi večjih kosov oblačil, ki bi jih tudi sami še nosili (bunda, plašč, torbica …).

Sodelujte tudi vi pri izmenjavi predmetov, ki jih nujno potrebujemo za kvalitetno življenje. Pridružite se vseslovenski prostovoljski akciji in pokažite, da imamo moč – tudi s prostovoljstvom – spreminjati stvari na bolje. Povežite se na lokalni ravni in že danes pričnite z načrtovanjem svoje aktivnosti! Ekipa Slovenske filantropije vam bo pomagala!

Prav vsak med nami lahko pobrska po svojem domu in zagotovo se bo našlo nekaj takega, kar sami ne potrebujemo več, nekomu drugemu pa bi koristilo.

Pomagamo šolarjem

Kdor bo na dogodku našel kaj primernega zase, bo za izbrano odštel vsaj 0,50 EUR in s tem doniral v šolski sklad lokalne šole. S tokratno akcijo želijo tudi socialno ogroženim osnovnošolcem omogočiti, da se udeležijo šole v naravi.

Ne prepuščaj se toku, SPREMINJAJ tudi TI.

Že danes pričnite z načrtovanjem vaše aktivnosti! Zabavno, enostavno in nagrajujoče je biti del prostovoljske akcije. Pridružili se boste mnogim po Sloveniji, ki bodo namenili del svojega časa za pomoč drugim v svojem okolju.

Če imate kakršnokoli vprašanje, potrebujete nasvet ali pomoč, stopite v stik z Slovensko filantropijo, kjer vam bodo rade volje pomagali. Prav tako bodo veseli vaših pobud in predlogov.

Za kontakt klikni TUKAJ.

Avtor: Miha Ulčar, Foto: Slovenska filantropijaKomentiranje


Sobota

od 0 do 6 °C

Nedelja

od 3 do 6 °C

Ponedeljek

od 3 do 5 °C

Facebook